Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το H.E.L.M.E.T. Force: Rise of the Machines

*
Η Forge Studios, γνωστή από projects όπως τα Overwatch, Homefront: The Revolution, League of Legends και πολλά άλλα, ανακοίνωσε το H.E.L.M.E.T. Force: Rise of the Machines, ένα action/ platformer/ brawler που θα λανσαριστεί πρώτα για Xbox One και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Με βαση το σενάριο, με μια ξαφνική επίθεση, ο στρατός της Baroness MadHead καταστρέφει το στρατηγείο της HELMET Force και πλέον ελευθερώνεται ο δρόμος για την κατάκτηση του κόσμου, χρησιμοποιώντας ένα ολόκληρο στρατό από μηχανοκίνητους υποτακτικούς. Ο Major B.Campbell και η συντροφός του AI Venus είναι οι μόνοι που απέμειναν από τη HELMET και τώρα θα πρέπει να διεισδύσουν στο τρομακτικό οχυρό της MadHead Fortress για να σώσουν τους συντρόφους τους και να επαναφέρουν την ειρήνη στον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*